Apostata

Apostata

Lehet, hogy ezért bukik Orbán?

2018. február 12. - Apostata

Pár decemberi bejegyzés után eléggé alábbhagyott a lelkesedésem a blogolás iránt. Ám most valakitől, akit föltétlenül megbízható hírforrásnak ismerek, olyan hírt hallottam, ami vagy igaz, vagy irtó jól kitalált konteó. 

Állítólag Orbán Ráhel válik. Ez eddig még magánügy lenne, amihez senkinek semmi köze, de ennek a saját lábán álló párnak a közpénzügyei közérdekűvé teszik. Tehát a hír szerint a fiatal pár viszonya helyrehozhatatlanul megromlott, Tiborcznak másik nőtől is született egy gyermeke, Orbán pedig efölötti dühét kivételesen nem a feleségén, hanem személyesen a vején töltötte ki. Ezzel függ össze az is, hogy a férj húsz év fegyházat is megérő üzleti tevékenységét taglaló OLAF-jelentésből, bármilyen szigorú titokként kezelje is azt az ügyészség, pikáns részletek szivárogtak ki. Kormányzati forrásból az ehhez hasonló leleplezések eddig nem sűrűn kerültek napvilágra, ezúttal azonban Orbán kiadta a kilövési engedélyt vejére, aki ezt követően ijedtében meg sem állt egészen Ausztráliáig. A Fidesz kommunikációs gépezete pedig tanácstalan, mert Orbán dühében nem gondolt arra, hogy a közvilágítás-fejlesztési üzletről Lázár tavaly év végén fecsegte el, hogy azt Tiborcczal együtt találták ki. Hódmezővásárhely kísérleti terep volt, az EU vizsgálata már ott is rengeteg szabálytalanságot tárt fel, azt meg élő ember nem hiszi el, hogy a miniszterelnök veje és első számú bizalmasa egy ilyen bulit úgy csinált végig, hogy arról a kormányfőnek lövése sem volt. A Fidesz ezért most hallgat, nem kommunikál, sajtótájékoztatókat sem igen tart, egyetlen ötletük, hogy megpróbálják az egészet Simicskára hárítani, de ez sem megy, mert a Közgép még idejekorán kiszállt a buliból. Simicska ugyanis gazember, de nem hülye. 

Lehetséges, hogy Orbán bukását az fogja okozni, hogy nem bírt hideg fejjel úrrá lenni a dühén?!  

A bejegyzés trackback címe:

https://apostata.blog.hu/api/trackback/id/tr5013660264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása